Cum sa alegem bicicleta?

Dragi viitori detinatori de bicicleta!
Cu urmatorul material informativ am dori sa va ajutam la alegerea bicicletei potrivite.
În zilele noastre exista foarte multe marci si tipuri de bicicleta. Alegerea nu este usoara.
În primul rând trebuie sa ne hotarâm în ce scop avem nevoie de bicicleta si unde dorim sa le folosim.
Pentru folosirea generala cel mai indicat este MTB-ul, pe care putem sa le folosim pe teren accidentat, dar si pe asfalt, cu cauciucuri potrivite. Cadrul bicicletelor în mare majoritate este din aluminiu rezistibil. Merita sa fim atenti la tipurile pieselor cele mai importante ca de pilda la roti, la schimbator, la sistemul de frânare si la telescop. Un telescop de calitate poate sa reduca loviturile primite de biciclist si totodata ofera si comfort în plus.
Pentru cei care doresc sa foloseasca bicicleta mai ales pe asfalt alegerea ideala este tipul de bicicleta Trekking. Acesta ofera un comfort mai mare iar din cauza rotilor mai mari (de 28”) este mai rapid. Este o alegere potrivita si pentru ture mai lungi.
Cumpararea bicicletei este cel mai sigur în magazinele de specialitate. Magazinele respective au vanzatori care sunt specializati în domeniul bicicletelor si au multa experienta. Daca este posibil ar fi indicat sa mergeti la magazine cu oferta cât mai mare. Este important ca sa alegem o bicicleta care este potrivit pentru nevoile noastre personale si sa cerem ajutor de la vânzatori în privinta marimilor potrivite de cadru.
Unul dintre cele mai importante înrebari la alegerea bicicletei este pretul.
Sa întrebam pe vânzatori care sunt modelele cele mai iefine dar si cele mai scumpe. Sa întrebam care este diferenta la calitate, dar si care ar fi cea mai buna alegere la balanta pret-calitate.
Dupa aceasta scurta prezentare puteti sa vizitati curajos magazinele de biciclete si sa începeti aventura în lumea fantastica a bicicletelor.


Cateva sfaturi pentru utilizarea bicicletei pe timp de iarna
Expozitie BICICLETE KELLYS


Produsele Kellys sunt în centrul atentiei în ultimele 25 de ani datorita faptului ca marca asigura un excelent raport pret – calitate. Pe lânga acesta se poate observa din an la an un continut tehnic din ce în ce mai bogat. Brand-ul nu este in dezavantaj fata de alti producatori în nici un domeniu: ofera cea mai înalta technologie în majoritatea segmentelor de bicicleta la un pret foarte avantajos. Asa e de înteles de ce vedem asa de multe biciclete Kellys în maratoanele MTB. Aceasta tendinta de crestere a calitatii technice si a popularitatii o sa continue si în viitor.