Conditii de Cumparare

  • Conditii contractuale generale, Reguli de cumparare
  • Cum cumpar?
  • Comanda, plata, livrare

Conditii contractuale generale, Reguli de cumparare:

Rugam cumparatorii nostri, ca inainte de trimiterea comenzilor sa citeasca Regulile de cumparare! Regulile de cumparare pot fi citite accesand acest link. Recomandam cumparatorilor nostri consultarea site-ului Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro

Cum cumpar?

                  Magazinul nostru virtual este deschis non-stop pentru Dumneavoastra, astfel aveti ocazia oricand sa ne vizitati si sa cumparati. Pentru a veni in ajutorul clientilor, produsele noastre au fost impartite pe categorii, dar puteti efectua o cautare si prin folosirea unui cuvant-cheie. Speram ca veti gasi produsele pe care le cautati. Dupa ce ati gasit produsul pe care doriti sa-l cumparati, puneti-l in cosul Dvs. virtual prin apasarea butonului „Adauga in cos”. Pentru a finaliza si a ne trimite comanda, va trebui sa mai completati un scurt formular online, in care veti specifica datele de livrare si facturare. Aici veti avea ocazia de a va inregistra printre clientii fideli, astfel, la urmatoarea cumparare va ajunge sa tastati numele de utilizator si parola. La inregistrare, va rugam acordati atentie introducerii corecte a datelor Dvs., astfel vom putea evita problemele cauzate de datele eronate.

Comanda, plata, livrare

In cazul in care Dvs. v-ati creat deja un cont de client in prealabil, dupa identificare sistemul nostru va completa datele Dvs. (nume, adresa de facturare, adresa de livrare etc.) automat, pe baza datelor furnizate de Dvs. in prealabil. In cazul in care nu v-ati creat inca un cont pe site-ul nostru, aveti oricand aceasta ocazie! Dupa ce ati pus in cosul Dvs. produsele pe care doriti sa le cumparati, si doriti finalizarea cumparaturii, va trebui sa introduceti datele necesare pentru cumparare. Dupa ce ati verificat exactitatea datelor, apasati butonul Trimite. Astfel sistemul nostru va inregistra comanda, iar noi vom incepe satisfacerea acesteia. Dupa finalizarea comenzii, sistemul nostru va va trimite un email automat de confirmare pe adresa Dvs de email, in care veti fi informat despre produsele comandate.

Produsele la comanda se importa pe baza unei comenzi ferme, daca se afla in stocul producatorului. Termenul de livrare este de 5 zile lucratoare. Produsele la comanda se expedieaza dupa acord prealabil prin telefon sau e-mail.

Magazinul online www.funbike.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Produsele noastre vor fi livrate prin Fan Courier 
Pretul produselor afisate pe pagina contin TVA. Contravaloarea livrarii este platit de catre client.


Acest cost este stabilit pe contractului cu Fan Courier.
Costul rambursului (cash) este suportat de noi

Minorii sub 18 ani au dreptul la lansarea comenzilor numai cu acordul parintilor. In caz contrar comanda se considera anulata.

(Taxa de livrare medie a coletelor noastre se situeaza intre valorile 20-45 RON) Taxa de livrare efectiva veti afla in cursul efectuarii comenzii – sau prin telefon. Despre sosirea coletului veti fi anuntat printr-un e-mail. Coletul vafi livrat la domiciliu de catre . In cazul in care produsele comandate de Dvs. revin la firma noastra, exista posibilitatea de a fi retrimise. In momentul in care un colet revine la noi, trebuie sa achitam o taxa de revenire. In cazul in care clientul doreste ca pachetul sa fie retrimis trebuie sa achite si taxa de revenire precum si taxa de expediere din nou pentru a putea intra in posesia coletului.

Politica de retur

      
Produsele pot fi returnate in termen de 15 zile de la data primirii coletului cu posibilitatea de a vira 
contravaloarea produselor în contul indicat de Dvs. Asta de va face in în termen de 5 zile lucrătoare 
de la data sosirii coletului, iar factura storno va fi transmisă prin e-mail. Produsul returnat va fi verificat 
pentru uzeală de către colegii noștri din service, după constatare se va scadea o suma egala cu costul de 
inlocuire al componentelor utilizate, astfel încât produsul sa poata fi vandut ca nou.
(art 59-2 din OUG 34/2014)