bun venit
Oferim o varietate mare de biciclete tradițoinale și electrice precum și accesorii. Găsiți branduri renumiți: Haibike, Specialized, Merida, Kellys, Kross, Cross, . Noi vă punem în mișcare!
Magazinul nostru
Bine ați venit în magazinul nostru de biciclete, fondat în 1999 cu o pasiune pentru biciclete! Suntem dedicați să oferim clienților noștri biciclete și accesorii de calitate. Scopul nostru este să vă ajutăm să găsiți bicicleta perfectă care se potrivește nevoilor și preferințelor dumneavoastră, indiferent dacă sunteți un ciclist ocazional sau unul profesionist. Cu peste 20 de ani de experiență, avem o înțelegere profundă a industriei ciclismului și ne angajăm să oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii. Personalul nostru experimentat este întotdeauna gata să vă ajute cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

Echipa noastră de service este dedicată să asigure că bicicleta dumneavoastră este într-o stare de top, astfel încât să vă bucurați de o plimbare lină și sigură. Oferim o gamă largă de servicii, de la întreținere de rutină până la reparații majore, iar scopul nostru este să vă mențineți bicicleta să funcționeze ca una nouă, suntem aici pentru a vă ajuta să profitați la maximum de bicicleta dumneavoastră.
Vă mulțumim că ne-ați ales pe noi!